ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διώχνει παίκτες ο Ουζουνίδης-Ψάχνει για δανεικό φορ!

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

Διώχνει παίκτες ο Ουζουνίδης-Ψάχνει για δανεικό φορ!

Εν αναμονή σημαντικών ανακατατάξεων στα αποδυτήρια του τριφυλλιού, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ακόμη και πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό, μετά την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δη τη νοοτροπία ορισμένων που έχει… χτυπήσει πολύ άσχημα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι ειδικές καταστάσεις που επικρατούν στο σύλλογο δεν σημαίνει ότι άπαντες θα έχουν εσαεί ασυλία και ο Ουζουνίδης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και αποφασισμένος, αν χρειαστεί, να πάρει «κεφάλια».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...