ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαϊκή βάση αλά… Ντορτμουντ θέλει ο Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε τι είπε ακριβώς.

Λαϊκή βάση αλά... Ντορτμουντ θέλει ο Θεοδωρόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεν εμφανίστηκε μόνος του στη συνάντηση με τους παλαιμάχους στο Χίλτον νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς μαζί του υπήρχαν και συνεργάτες του, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιχειρηματίες, αλλά είναι άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του mr. Chipita.

Ο καθένας είχε τον ρόλο του και έδωσαν «το παρόν» για να απαντήσουν σε όσες ερωτήσεις προέκυπταν. Οι συνεργάτες του Θεωδορόπουλου  ανέλυσαν το πρότζεκτ  και μάλιστα χρησιμοποίησαν αρκετές φορές σλάιντς προκειμένου να τεκμηριώσουν όλα όσα έλεγαν και να απαντήσουν στις αρκετές απορίες που υπήρξαν.

Ο Σπύρος Θεωδορόπουλος μίλησε για το πλάνο που έχει στο μυαλό του, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορεί να γίνει πράξη μόνο με την στήριξη των οπαδών της ομάδας. Για να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο είναι απόλυτα εφικτό ανέφερε τα παραδείγματα των Μπαρτσελόνα και Ντόρτμπουντ, ομάδες δηλαδή με λαϊκές βάσεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα χρήματα λοιπόν θα κατατίθενται σε λογαριασμούς που θα ανήκουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς μίας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που δεν θα είναι η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αλλά κάτι σαν αυτή.

Χαρακηριστικά είπε:

«Είναι μεγάλες ομάδες με λαϊκές βάσεις. Η Ντόρτμουντ ήταν σε σημείο καταστροφής, αλλά ο κόσμος της την κράτησε και την οδήγησε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.