ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ

Θεοδωρόπουλος: «Να βάλουν 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ»

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους. Οι προτάσεις που τέθηκαν επί τάπητος στο ραντεβού του Χίλτον.

Θεοδωρόπουλος: «Να βάλουν 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ»

Η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαιμάχους ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τον επιχειρηματία να ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να αναλάβει μόνος του την ΠΑΕ.

Στη συνάντηση έπεσαν αρκετές προτάσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος από εδώ και στο εξής. Ο κύριος στόχος Θεοδωρόπουλου είναι η δημιουργία ενός Δ.Σ αποτελούμενο από «άφθαρτα» πρόσωπα παλαιμάχων, οι οποίοι θα βγουν μπροστά με συμπαίκτη τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε από πλευράς Θεοδωρόπουλου ήταν ότι εάν μαζευτούν 300.000 Παναθηναϊκοί και βάλουν από 50 ευρώ, τότε θα μπορέσει να βγει η χρονιά για τον σύλλογο, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν μαζευτεί το ποσό, τότε θα επιστραφεί πίσω στους κατόχους τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο κύριος Θεοδωρόπουλος εγγυήθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει στα ταμεία της ΠΑΕ, όπως έπραττε εδώ και χρόνια. Ο «Mr Chipita» θα κάνει έναν απολογισμό από τα όσα συζητήθηκαν με τους παλαιμάχους, μαζί με τους 4 επιχειρηματίες οι οποίοι παρίσταντο στην συνάντηση και στη συνέχεια θα οριστεί νέο ραντεβού ώστε να «τρέξει» το όποιο πρότζεκτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέθηκαν επί τάπητος προτάσεις όπως η ανάδειξη ενός Δ.Σ αποτελούμενο από παλαίμαχους, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα θέματα που αφορούν το καταστατικό της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...