ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό έκανε πίσω ο Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε τον λόγο που έκανε πίσω!

Γι' αυτό έκανε πίσω ο Θεοδωρόπουλος

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος εχθές παρουσίασε το πλάνο του για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, εχθές στο Χίλτον.

Τα ποσά όμως που γράφτηκαν ότι θα μπουν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και οι προσδοκίες που άρχιζαν να δημιουργούνται ήταν πολύ μεγάλες. Μέσω αυτή της προσπάθειας σκοπός του γνωστού επιχειρηματία ήταν να ξεκινήσει απλά κάτι όχι να μπει στην ΠΑΕ. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει.

Ο Θεοδωρόπουλος θα συνεχίσει να βάλει τα λεφτά που βάζει κάθε χρόνο αλλά η προσπάθεια που ξεκίνησε χθες. Ο κ. Θεοδωρόπουλος ενοχλήθηκε με τη διαρροή των όσων συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση με τους παλαιμάχους. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνουν γνωστά τα όσα συζητήθηκαν μέσα στην αίθουσα του Hilton, όχι, διότι, αποτελούσαν κάποιο… κρατικό μυστικό, αλλά διότι το όλο εγχείρημα ήταν σε πρώιμο στάδιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν κατακλείδι σκοπός του συγκεκριμένου επιχειρηματία δεν ήταν να… πουλήσει ελπίδα να προτείνει μια λύση την οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του πίστεψαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...