ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η UEFA έδωσε χρόνο στον Παναθηναϊκό

Η UEFA έδωσε πίστωση χρόνου στον Παναθηναϊκό προκειμένου να διευθετήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η UEFA έδωσε χρόνο στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η ακρόαση του Παναθηναϊκού από την UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τους «πράσινους» να εκπροσωπούνται από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ,  Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον νομικό της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου.

H UEFA πρότεινε αρχικά στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε εξόφληση των οφειλών έως τις 31 Ιανουαρίου, κάτι που εάν δεν συνέβαινε θα επιβαλλόταν στον σύλλογο ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για διάστημα τριών ετών.

Εν τέλει η UEFA επέβαλε την ποινή που προβλεπόταν στο «τριφύλλι», δίνοντας ωστόσο ελαστικά περιθώρια μέσω εναλλακτικής λύσης, με τους «πράσινους» να επιτυγχάνουν παράταση έως την 1η Μαρτίου για την τακτοποίηση των ζητημάτων. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε το «ΟΚ» και παράλληλα έδειξε σεβασμό στον σύλλογο, ο οποίος πλέον εντείνει τον αγώνα του για εύρεση εσόδων.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η UEFA δεν απαγόρευσε τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον σύλλογο να «τσεκάρει» την αγορά για την εύρεση μιας φθηνής και αξιόπιστης λύσης για την κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...