ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαίνει σε ρυθμούς Αρμάνι ο εξάστερος

Οι παίκτες του Πασκουάλ πήραν τις απαραίτητες ανάσες και από σήμερα μπαίνουν εκ νέου σε κλίμα Euroleague.

Μπαίνει σε ρυθμούς Αρμάνι ο εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε άμεσα στις επιτυχίες, μετά την ήττα που υπέστη στο Κάουνας, καθώς πέρασε με άνεση από τη Θεσσαλονίκη και την έδρα του Άρη.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη βάση τους και τη Δευτέρα είχαν τη δυνατότητα να «γεμίσουν», όσο γίνεται, τις «μπαταρίες» τους, εν όψει των επικείμενων κρίσιμων αναμετρήσεων στην Ευρωλίγκα.

Από σήμερα, οι παίκτες του Πασκουάλ επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (15/12), στην οποία το «τριφύλλι» ψάχνει την όγδοη νίκη του στη διοργάνωση και ένα καλό… lead εν όψει των παιχνιδιών με Μακάμπι (εντός), Ερυθρό Αστέρα και Βαλένθια (εκτός).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλό νέο για τον Καταλανό είναι ότι υπολογίζει άπαντες τους καλαθοσφαιριστές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...