ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει φορ ο Παναθηναϊκός – Θέλει Γιάννου ο Ουζουνίδης!

Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής με τον Απόστολο Γιάννου να φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων του Ουζουνίδη. Ποια τα δεδομένα, αλλά και το μεγάλο εμπόδιο.

Ψάχνει φορ ο Παναθηναϊκός - Θέλει Γιάννου ο Ουζουνίδης!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αρκετά δεινή οικονομική θέση, ωστόσο αντιμετωπίζει και αρκετά αγωνιστικά θέματα, με κύριο την έλλειψη παραγωγικότητας στην επίθεση. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα, οι «πράσινοι» έχουν ξεμείνει από λύσεις στη θέση φορ, καθώς ο Μολίνς έχει «σκάσει» από τα συνεχή παιχνίδια, ο Λουτσιάνο θα επιστρέψει στο πρώτο τρίμηνο του 2018 και ο Τσάβες είναι «τελειωμένος» από τον σύλλογο.

Το γεγονός αυτό ωθεί τους «πράσινους» να προσανατολίσουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει στο μυαλό του ορισμένες περιπτώσεις, με πρώτη εκείνη του Απόστολου Γιάννου.

Ο 27χρονος επιθετικός της Γκουανζού αποτελεί τον πρώτο «στόχο» του Ουζουνίδη, με τον Παναθηναϊκό να ποντάρει στο γεγονός ότι ο ίδιος είναι ανενεργός στο τρέχον διάστημα (το πρωτάθλημα της Κίνας αρχίζει τον Μάρτιο) και θέλει να λάβει αγωνιστικό χρόνο εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική Αυστραλίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν προκριθεί το θέμα Γιάννου, ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια να εξασφαλίσει τον ερχομό του δίχως να ξοδέψει χρήματα, ζητώντας από τη Γκουανζού να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι στη λίστα του Εβρίτη τεχνικού από το καλοκαίρι, όταν και είχαν γίνει προσπάθειες απόκτησής του, που εν τέλει δεν προχώρησαν.

Πάντως, πρέπει να αναφερθεί ότι η εξέλιξη της «υπόθεσης Γιάννου», η οποιαδήποτε άλλης προκύψει στην πορεία, είναι συνυφασμένη με τις αποφάσεις της UEFA, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται, εάν δεν συμβεί κάποια αλλαγή, «προ των πυλών» της απαγόρευσης μεταγραφών, γεγονός που θα «μπλοκάρει» τις όποιες βλέψεις ενίσχυσης εν όψει Γενάρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.