ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απολογισμός της «πράσινης» πυγμαχίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (pics)

Ευχαριστημένοι είναι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τα αποτελέσματα που έφερε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας η «πράσινη» αποστολή.

Απολογισμός της «πράσινης» πυγμαχίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (pics)

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Μπορεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Εlite 2017 να ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. να μην κερδίζει τον τρίτο σερί τίτλο του, άπαντες όμως στο τμήμα Πυγμαχίας του Συλλόγου δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και κοιτούν το μέλλον με περισσότερη διάθεση για δουλειά.

Η συμμετοχή του ΠΑΟ τέθηκε υπό αμφισβήτηση λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς οι συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί ήταν πρωτόγνωρες για τα δεδομένα του αθλήματος. Ο Σύλλογος με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα όμως, φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει από τους αγώνες για τους οποίους προπονείται και προετοιμάζεται όλη τη σεζόν. Το κλίμα της οπαδικής αντιπαλότητας, που δεν έλειψε και καθ’όλη τη διάρκεια των αγώνων, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε αγώνες Πυγμαχίας και ήταν αυτό που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να λάβει ειδικά μέτρα ασφαλείας και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης, ώστε να διαφυλάξει το συμφέρον του Συλλόγου που είχε ήδη πληγεί από την αποχώρηση δύο πρωτοκλασατών αθλητών του, Περδικάρη και Κατζουράκη στις κατηγορίες των 56 και 75 κιλών αντίστοιχα.

Το τμήμα Πυγμαχίας παρόλα αυτά, οδηγούμενο από τον αρχιπροπονητή Γιάννη Αϊδινιώτη,  έδειξε από την πρώτη ημέρα την πολύ καλή του οργάνωση και το οικογενειακό κλίμα που το χαρακτηρίζει και με αποφασιστικότητα μπήκε στη «μάχη» των αγώνων. Παρά τις όποιες παρατυπίες και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αναδείξει δύο πρωταθλητές Ελλάδος, στα 60 και τα 81 κιλά, με τους Εμμανουήλ Παπαδόπουλο και Πολυνείκη Καλαμάρα αντίστοιχα. Το Τριφύλλι έδειξε την τεράστια παράδοσή του στο άθλημα καθώς συμμετείχε στο πρωτάθλημα με αθλητές όλων των ηλικιών, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τους Ράλλη και Κλαδούχα που με 62 και 52 αγώνες «στην πλάτη» αντίστοιχα, «κατέβηκαν» στους αγώνες υπό τις οδηγίες του Αϊδινιώτη, χαρίζοντας μερικές από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της διοργάνωσης. Ο 37χρονος Σπύρος Κλαδούχας έπειτα από ένα 4ήμερο πυγμαχικό ρεσιτάλ, ηττήθηκε στον τελικό των 91 κιλών από τον Παναγιώτη Κυρίμη του ΟΣΦΠ, που αναγνώρισε την αξία του μετά το πέρας του τελικού, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος τους για το Τριφύλλι και οι Θοδωρής Ράλλης, Θοδωρής Ριτζάκης, και Νίκος Τορνάρης ανεβάζοντας τη συγκομιδή των μεταλλίων του Συλλόγου στα έξι(6).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη και η ήττα και το Τριφύλλι αποδέχεται την ήττα του, παρόλες τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη αυτό το πρωτάθλημα. Πέρα όμως από το αγωνιστικό αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός είναι ο τεράστιος νικητής του αθλήματος. Το ενδιαφέρον του κόσμου σε αυτούς τους αγώνες για το τμήμα στολίδι του Ερασιτέχνη είναι ίσως το μεγαλύτερο κέρδος, ενώ ο σεβασμός των αντιπάλων αθλητών και προπονητών και η δίψα των νέων αποκτημάτων του Συλλόγου (που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής) να βρεθούν στο ρινγκ σε ένα χρόνο από τώρα με το Τριφύλλι στο στήθος είναι αυτά που δίνουν δύναμη στον Αϊδινιώτη και το επιτελείο του για ακόμη περισσότερη δουλειά, με στόχο φυσικά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο θρόνο του Πρωταθλητή.

Στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει αλλά και σε όσα κατάφερε η Πυγμαχία του ΠΑΟ, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί του τμήματος, με κυριότερο τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού, την Champion, που στηρίζει την ομάδα του Αϊδινιώτη με αγωνιστικό και προπονητικό ιματισμό (εμφανίσεις, φόρμες, τσάντες κτλ). H ομοιογένεια και το οργανωμένο σύνολο του Τριφυλλιού με την περιβολή της Champion εντυπωσίασαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite, ενώ έκλεψαν την παράσταση την τελευταία ημέρα με τις λευκές ρόμπες με το πράσινο Τριφύλλι καθώς οι πυγμάχοι του ΠΑΟ έπαιρναν τη θέση τους στο ρινγκ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...