ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Έντονη κινητικότητα για Τσάβες – Τόσα θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον πουλήσει

Τέσσερις σύλλογοι από την Αργεντινή έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Παναθηναϊκού για τον Αργεντινό. Οι οφειλές στην Μπόκα, ύψους 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, είναι οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Έντονη κινητικότητα για Τσάβες – Τόσα θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον πουλήσει

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες γύρω από τον Αντρες Τσάβες και το ενδιαφέρον συλλόγων από την Αργεντινή για τον 26χρονο επιθετικό. Όπως ενημερωθήκατε από χθες, η Ταγιέρες είναι μία από τις ομάδες που έχουν στο στόχαστρό τους τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι η μόνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ακόμα τρεις σύλλογοι από την πατρίδα του Αργεντινού έχουν κάνει ήδη επαφές τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τους πράσινους, για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις και τις απαιτήσεις κυρίως του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από το 1,3 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του παίκτη, χρήματα που αντιστοιχούν σε αυτά που χρωστάει στην Μπόκα Τζούνιορς από το περασμένο καλοκαίρι. Αν καταφέρει και βρει μια τέτοια πρόταση, τότε θα δώσει αμέσως αυτά τα λεφτά στον σύλλογο της Αργεντινής, προκειμένου να βγάλει από πάνω του ένα ακόμα οικονομικό βραχνά.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρ’ όλα αυτά, στο τριφύλλι έχουν αντιληφθεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν αυτά τα λεφτά τουλάχιστον από σύλλογο της Αργεντινής, παρά το γεγονός πως ο Τσάβες εξακολουθεί να έχει καλό όνομα στη χώρα του. Και περιμένουν μήπως προκύψει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες για τον ποδοσφαιριστή και από συλλόγους που θα μπορούν να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...