ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξανά στο παρκέ ο Αλβέρτης!

Ο «Φράγκι» αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φορέσει για μία ακόμη φορά τα μπασκετικά του παπούτσια.

Ξανά στο παρκέ ο Αλβέρτης!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξανά εν δράσει!

Όχι, η μυθική μορφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν επιστρέφει στο επαγγελματικό μπάσκετ, αλλά είπε το «ναι» στην πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα συμμετάσχει σε ένα φιλικό αστέρων, εις μνήμην του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει φιλικό μεταξύ των all star της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και των αντίστοιχων των… λοιπών δυνάμεων της Ευρώπης, με τον Αλβέρτη να βρίσκεται στην ομάδα των δεύτερων. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου και εκτός του «Φράγκι», την πρόσκληση έχουν αποδεχθεί αρκετά ονόματα όπως:

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κιριλένκο, Σισκάουσκας, Μπαζάρεβιτς, Σμόντις, Παπαλουκάς, Μποντιρόγκα, Ντανίλοβιτς, Ριγκοντό, Κάτας, Τουρκσάν, Κουτλουάι και Νεστέροβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.