ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην «πράσινος» το πρώτο εμπόδιο της Ρεάλ

Στο Άμπου Ντάμπι με σκοπό την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κύπελλο Συλλόγων βρίσκεται η Ρεάλ, με έναν πρώην «πράσινο» να είναι το πρώτο της εμπόδιο, στο δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πρώην «πράσινος» το πρώτο εμπόδιο της Ρεάλ

Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών αστέρων, η οποία βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Οι «Μερένχες» ωστόσο, για να καταφέρουν να το κατακτήσουν για έκτη φορά στην ιστορίας τους, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Άλ Τζατζίρα, ομάδα στην οποία υπάρχει και πρώην μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος φυσικά για τον Ολλανδό προπονητή, Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδα από την αρχή του έτους. Ο Τεν Κάτε ο οποίος πέρασε από τον πάγκο και του Παναθηναϊκού (τη σεζόν 2008-2009), θα προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία της Ρεάλ για τον τελικό, όμως το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η «Βασίλισσα», αναμένεται να παρουσιαστεί στη διοργάνωση με όλα τα αστέρια στη σύνθεσή της.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.