ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες σκέψεις Ουζουνίδη για Ξάνθη

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσον αφορά την αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη. Ποιοι «παίζουν» για την ενδεκάδα.

Οι πρώτες σκέψεις Ουζουνίδη για Ξάνθη

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν στην Ξάνθη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα εντός του 2017.

Θεωρείται δεδομένο το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προβεί σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στα Πηγάδια, σε σχέση με ό,τι είδαμε στην Τούμπα.

Βάσει των δοκιμών που έγιναν τις περασμένες ημέρες στο Κορωπί, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με αλλαγμένη αμυντική γραμμή, καθώς οι Χουλτ – Κουλιμπαλί επιστρέφουν, όπως όλα δείχνουν, στα άκρα της άμυνας, ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο Αυλωνίτη – Κολοβέτσιου ως δίδυμο στόπερ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Δώνης και Τζανδάρης διεκδικούν με τη σειρά τους μια θέση στην ενδεκάδα, με την προπόνηση της Παρασκευής να ξεκαθαρίζει εν πολλοίς τα πλάνα του Ουζουνίδη. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, από πλευράς προσώπων, σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.