ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μήνυμα του Πασκουάλ στους οπαδούς εν όψει Αρμάνι

Ξεκάθαρη η ατάκα που έδωσε ο Καταλανός στο περιθώριο των δηλώσεών του για το αποψινό ματς με την Αρμάνι.

Το μήνυμα του Πασκουάλ στους οπαδούς εν όψει Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:15) την Αρμάνι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague και έχει λάβει το χρίσμα του φαβορί.

Σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, η ομάδα δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τους Ιταλούς οι οποίοι είναι αρκετά επικίνδυνοι ως ομάδα, παρά τα αποτελέσματα που κουβαλούν και τους έχουν φέρει στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Καταλανός, στέλνοντας μήνυμα προς τους οπαδούς: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και σίγουρα χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για να μας στηρίξουν. Μαζί τους, έχουμε περισσότερη δύναμη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, τόνισε τα εξής: «Ο αγώνας με την Μιλάνο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πριν, με τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Η θέση της ομάδας δεν αποτυπώνει όσα μπορεί να κάνει στο παρκέ. Έχασαν μερικά παιχνίδια για λίγους πόντους, στις λεπτομέρειες. Έχουν πολύ καλό ρόστερ με καλούς παίκτες. Εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν εκτός των τακτικών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...