ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Μεγάλο «διπλό» στην Ξάνθη η Κ20

Στην κορυφή του πρωταθλήματος, παραμένει η Κ20 του Παναθηναϊκού μετά το 2-0 εκτός έδρας επί της Ξάνθης.

Μεγάλο «διπλό» στην Ξάνθη η Κ20

Ξέφρενη πορεία προς τον τίτλο στο πρωτάθλημα υποδομών, διανύει η Κ20 του Παναθηναϊκού μετά το εντυπωσιακό πέρασμα και από την έδρα της Ξάνθης.

Οι «πράσινοι» με τέρματα που σημείωσαν οι Εμμανουηλίδης και Ζωγραφάκης, παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, έξι περισσότερους από το δεύτερο Ατρόμητο και έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σαν «πρωταθλητές χειμώνα».

Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι: Χαλκίδης, Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Ξεπαπαδάκης (60′ Δημήτρουλας), Αποστολάκης (46′ Βλαχόπουλος), Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης (85′ Ντιρμίσι), Σέχου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ