ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έπιασε» αρνητική επίδοση 36 ετών ο Παναθηναϊκός

Δίχως εκτός έδρας νίκη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός.

«Έπιασε» αρνητική επίδοση 36 ετών ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε σήμερα μια νίκη μακριά από την έδρα του, μένοντας στο 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στο ματς αυτό έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε ένα διπλό, ισοφαρίζοντας την αρνητική επίδοση της σεζόν 1980-81.

Τότε οι «πράσινοι» έψαχναν δίχως αποτέλεσμα το ”διπλό” από το φθινόπωρο του 1980, κάτι που πέτυχαν τον Απρίλιο του 1981 στο Περιστέρι έπειτα από 13 προσπάθειες, σύμφωνα με το soccerbase.gr.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.