ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

«Ποτέ προσφυγή ο Γιόχανσον, η ιστορία του Παναθηναϊκού δείχνει ότι μπορεί να ανατρέψει τα πάντα»

Ο ατζέντης του Ματίας Γιόχανσον, Χασάν Σεντικάγια, ξεκαθάρισε μιλώντας σε σουηδική ιστοσελίδα ότι δεν πέρασε καν από το μυαλό του ποδοσφαιριστή του να κάνει προσφυγή.

«Ποτέ προσφυγή ο Γιόχανσον, η ιστορία του Παναθηναϊκού δείχνει ότι μπορεί να ανατρέψει τα πάντα»

Αναλυτικά όσα είπε  σουηδική ιστοσελίδα «aftonbladet»:

«Ποτέ δεν θα φεύγαμε από μια ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Δεν το έχουμε σκεφτεί καν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση, επειδή ο πρόεδρος έφυγε. Αλλά η ιστορία του συλλόγου δείχνει ότι έχει κάθε πιθανότητα να ανατρέψει τα πάντα».

Άρα ο Γιόχανσον δεν θα φύγει στην περίοδο του Ιανουαρίου;

«Όχι λόγω της κατάστασης στον Παναθηναϊκό αλλά μόνο μέσω μιας πώλησης. Αλλά αυτό συμβαίνει για όλους τους παίκτες σε όλες τις ομάδες του κόσμοι. Όλοι οι παίκτες μπορούν να φύγουν αν υπάρχουν προτάσεις».

Εσείς και ο πελάτης σας θα σκεφτόσασταν την προσφυγή;

«Όχι, ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ενεργείς έτσι σε αυτή την κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE