ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Προτεραιότητα ο φορ και στο βάθος… Οικονόμου

Οι δύο «άξονες» στους οποίους θα κινηθεί η μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα ο φορ και στο βάθος... Οικονόμου

Αν και έχουν τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα οι πωλήσεις παικτών, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να βγει η χρονιά, στον Παναθηναϊκό θα ”τρέξουν” και τα μεταγραφικά, διότι το υπάρχον ρόστερ χρήζει ενίσχυσης, κυρίως στον επιθετικό τομέα.

Αυτή τη στιγμή, οι ”πράσινοι” έχουν δύο διαθέσιμες επιλογές για τη θέση του σέντερ φορ, τον Γκιγιέρμο Μολίνς και τον Σωτήρη Πίσπα ωστόσο θέλουν έναν ”καθαρόαιμο” φορ περιοχής, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει άμεσα λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ωστόσο θα πρόκειται για μια επιλογή που δεν θα κοστίσει αρκετά στον σύλλογο.

Η απόκτηση ενός επιθετικού, ή και δύο εάν βρεθεί ακόμη μια συμφέρουσα προοπτική, αποτελεί προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση του σέντερ μπακ να πηγαίνει λίγο πιο πίσω, διότι αναμένονται εξελίξεις στο εν λόγω κομμάτι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κύριος ”στόχος” του ”τριφυλλιού” για το κέντρο της άμυνας είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος μέχρι την Τρίτη θα έχει εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Πλατεία, έχει καλή γνώμη για τις ικανότητές του, αλλά για γίνει κίνηση, θα πρέπει πρωτίστως να υπάρξει η πώληση του Ροντρίγκο Μολέντο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...