ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (21:15 - PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Για το «κάστρο», τον κόσμο και τον ηγέτη!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:15) τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του αγωνιζόμενος δίχως τον τραυματία Νικ Καλάθη.

Για το «κάστρο», τον κόσμο και τον ηγέτη!

Απομένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες για την είσοδο του νέου έτους, όμως το κλίμα στον Παναθηναϊκό κάθε άλλο παρά εορταστικό είναι. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια τριάδα κρίσιμων αναμετρήσεων μέχρι να βγει η χρονιά, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η αποστολή της ομάδας του Πασκουάλ κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς το «τριφύλλι» καλείται να επιτύχει την ένατη νίκη του, η οποία θα σημάνει αυτόματα την επιτυχημένη συνέχεια της υπεράσπισης της αλώβητης έδρας του, ώστε να πάρει απόθεμα ψυχολογίας εν όψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και με τη Βαλένθια στην Ισπανία.

Όλα αυτά θα πρέπει να συμβούν δίχως το πολυτιμότερο «γρανάζι» της «πράσινης» μηχανής εν δράσει. Ο Νίκος Καλάθης θα παρακολουθήσει από την άκρη του πάγκου το ματς, όπως πιθανότατα και τα δύο επόμενα, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ματς με την Αρμάνι (κάκωση κλείδας).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απώλεια του Καλάθη είναι ένα μείζον αρνητικό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στερείται τον ηγέτη του αλλά και τον πολυτιμότερο καλαθοσφαιριστή του στη διοργάνωση, ωστόσο άπαντες φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να καλύψουν τον 28χρονο γκαρντ, με πρώτο και καλύτερο τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...