ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Κοντά σε συμφωνία με Οικονόμου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πλησιάζει στην πρώτη του μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο αμυντικό, Βαγγέλη Οικονόμου.

Κοντά σε συμφωνία με Οικονόμου ο Παναθηναϊκός

Τα προβλήματα που καλείται να διευθετήσει ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά, με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο εν όψει Γενάρη, ούτως ώστε να πάρουν «ανάσα» τα ταμεία του συλλόγου.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» θα κάνουν κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, στο μέτρο του δυνατού, ούτως ώστε να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση εν όψει του δευτέρου γύρου και να καλύψουν τις οποίες απώλειες υπάρχουν (επίθεση) ή αναμένεται να υπάρξουν (άμυνα).

Στην άμυνα, ο «εκλεκτός» του Ουζουνίδη είναι ο 30χρονος Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος ολοκληρώνει την παρουσία του στον Πανιώνιο και όπως φαίνεται είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής είχε ως πρώτη επιλογή τη συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό, όμως δύσκολα θα βρεθεί κάποια προοπτική που να τον καλύπτει εκτός Ελλάδος, γεγονός που τον φέρνει κοντά στον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του Ουζουνίδη στον πάγκο των «πρασίνων» αποτελεί «σταθερά» για τον Οικονόμου, ο οποίος εάν έρθει στο «τριφύλλι» θα το πράξει με συμφωνία έως το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.