ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωσε τον κόσμο και περιμένει Καλάθη ο Βουγιούκας (vid)

Οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα στα social media του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Μακάμπι αλλά και την αυριανή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αποθέωσε τον κόσμο και περιμένει Καλάθη ο Βουγιούκας (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος σέντερ:

«Όλοι οι παίκτες προσέφεραν. Ο Λούκας (Λεκαβίτσιους), που είχε το βάρος του πλέι μέικερ, λόγω της απουσίας του Νικ ήταν πολύ καλός, ειδικά στην αρχή ήταν πολύ εύστοχος. Δεν κάναμε αισθητή την απουσία του Νικ, ως ένα βαθμό. Ευελπιστούμε ότι θα γυρίσει σύντομα κοντά μας και περιμένουμε να γυρίσει. Είναι η κινητήρια δύναμή μνας. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Με το αφιέρωμα στον κύριο Τάσσο Στεφάνου ανταποκρίθηκε θερμά και έδειξε πόσο σέβεται αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μέλος της ιστορίας του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...