ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φορτσάρει για Οικονόμου ο Παναθηναϊκός

Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση. Νέες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών τις ερχόμενες ημέρες.

Φορτσάρει για Οικονόμου ο Παναθηναϊκός

Προχωράει η υπόθεση του Βαγγέλη Οικόνομου στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος αμυντικός έμεινε και επισήμως ελεύθερος από τον Πανιώνιο και πλέον μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους «πράσινους» να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Το «τριφύλλι» προχωρά έχοντας το «ΟΚ» από τον Ουζουνίδη, ο οποίος γνωρίζει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο, την ίδια ώρα που ο Οικονόμου εμφανίζεται «ζεστός» στην προοπτική του Παναθηναϊκού.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέες επαφές τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται από εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις, με τις πιθανότητες να συνηγορούν υπέρ μιας ευτυχής κατάληξης στην όλη ιστορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...