ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλό κλίμα και διάθεση για συμβιβασμό ανάμεσα σε ΠΑΟ και Κουτρουμπή

Θετική διάθεση για συμφωνία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, υπήρξε στη συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Γιώργου Κουτρουμπή.

Καλό κλίμα και διάθεση για συμβιβασμό ανάμεσα σε ΠΑΟ και Κουτρουμπή

Σε καλό κλίμα και με τις δύο πλευρές να δείχνουν διάθεση ώστε να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή.

Στη συνάντηση αυτή, παρουσία του δικηγόρου αλλά και του πατέρα του ποδοσφαιριστή, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για να υπάρξει «βελούδινο» διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι τρόποι που θα γίνει η αποπληρωμή των χρημάτων που οφείλει το «τριφύλλι» στον διεθνή αμυντικό. Με την πλευρά του «τριφυλλιού» να τονίζει πως δέχεται να αποπληρώσει τα δεδουλευμένα.

Αυτό που βγαίνει από τη συνάντηση, είναι η θετική διάθεση που υπήρχε ώστε να υπάρξει συμβιβασμός για να επέλθει η συμφωνία και να αποφευχθούν τα χειρότερα από την προσφυγή που έχει καταθέσει ο παίκτης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.