ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

Νέος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό μέσω Αμβούργου

Οι Γερμανοί.... επανέρχονται και ζητούν το ποσό που τους οφείλει ο Παναθηναϊκός από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Νέος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό μέσω Αμβούργου

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε το καλοκαίρι τον Μάρκους Μπεργκ στην Άλ Αΐν και αναμένει σύντομα ένα ποσό από τον σύλλογο των Εμιράτων που εντάσσεται στις συμφωνηθείσες δόσεις για τη μεταγραφή του.

Την ίδια ώρα, το Αμβούργο επανέρχεται στο προσκήνιο και ζητά από το «τριφύλλι» την καταβολή του ποσού μεταπώλησης από τη μεταγραφή του Σουηδού επιθετικού στον σύλλογο από το 2013, αλλά και τα αντίστοιχα λεφτά από την παραχώρηση του Μπεργκ στην ομάδα από τα ΗΑΕ.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στις 260.000 ευρώ, τα 50.000 εκ των οποίων αφορούν το… δρομολόγιο Αμβούργο – Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα χρήματα από τη μεταπώληση στην ΗΑΕ, λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που διατηρούσε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Γερμανοί θα πιέσουν για να πάρουν τα χρήματα, αναγκάζοντας τους «πράσινους» να τα αναζητήσουν άμεσα, διότι επανέρχεται ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών επιστρέφει στον ορίζοντα του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.