ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Νίκη αφιερωμένη στον Τάσσο Στεφάνου…»

Ο Τσαβι Πασκουάλ αφιέρωσε τη σημερινή νίκη στον Τάσσο Στεφάνου!

«Νίκη αφιερωμένη στον Τάσσο Στεφάνου...»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Τάσσο Στεφάνου, έναν σημαντικό άνθρωπο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ. Αυτή η νίκη είναι για εσένα… Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στην επίθεση στο τρανζίσιον. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τα λάθη. Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Κάναμε τη δουλειά. Στην επίθεση όταν δεν χάναμε την μπάλα, παίζαμε καλά. Κυκλοφορούσαμε σωστά την μπάλα, βρίσκαμε σκορ κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι και φτάσαμε στη σημαντική νίκη».

Για το αν σκέφτηκε πως ο Νικ Καλάθη είναι στον πάγκο, την ώρα που έβλεπε την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλά: «Φυσικά, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτη. Όταν είναι τραυματίας δεν πρέπει να σκέφτεσαι εκείνον. Όλοι βοήθησαν, ώστε να καλυφθεί το κενό του και να φτάσουμε στη νίκη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα πάρει η ομάδα τον Νικ Καλάθη μαζί της στο Βελιγράδι ή αν θα μείνει στην Αθήνα για θεραπεία: «Δεν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι ο Καλάθης».

Για τους Μάρκους Ντένμον – Λούκας Λεκαβίτσιους: «Ο Μάρκους έκανε μεγάλη προσπάθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού. Και ο Παππάς βοήθησε, οι δυο τους βρήκαν ισορροπία. Ο Ντένμον έχει μεγάλη ποιότητα, χρειάζεται χρόνο, να του δώσω κι εγώ παραπάνω χρόνο. Ο Λεκαβίτσιους έκανε καλή δουλειά, είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...