Πάλη: Το μήνυμα των αθλητών του «τριφυλλιού»

Panathinaikos24 Team
20.12.2017 | 14:14
Πάλη: Το μήνυμα των αθλητών του «τριφυλλιού» | Panathinaikos24.gr

Το τμήμα Πάλης του Παναθηναϊκού αντιστέκεται στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον Ερασιτέχνη και ετοιμάζεται για ένα νέο έτος γεμάτο επιτυχίες.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εδώ και καιρό λόγω των ισχνών οικονομικών πόρων που υπάρχουν, ωστόσο τα τμήματα που συντελούν τη «μάνα του Λόχου» καταβάλλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να σηκώσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Ένα από αυτά τα τμήματα που αντιστέκονται στους δύσκολους καιρούς είναι και εκείνο της Πάλης, με τους αθλητές του Παναθηναϊκού να «μάχονται» καθημερινά, βρίσκοντας τέσσερις χορηγούς-αρωγούς στην προσπάθειά τους (AZANTA MARKET, HOLODOK, BIOSACCO και το FAVELA all day bar meze) και στέλνοντας μήνυμα για ένα επιτυχημένο 2018:

«Νιώθουμε τυχεροί που είμαστε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα φέτος και να κάνουμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν και μας βοηθάνε υπερήφανους. Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας και ευχόμαστε σε όλο το κοσμο καλές γιορτές με υγεία και αγάπη».