ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο ομάδες για τον Κουλιμπαλί

Δύο ομάδες από το Βέλγιο έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και τις επόμενες ημέρες ετοιμάζουν τις τελικές τους κινήσεις.

Δύο ομάδες για τον Κουλιμπαλί

Έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών περιμένουν το επόμενα διάστημα άπαντες στον Παναθηναϊκό, με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που μπορούν να φέρουν «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του συλλόγου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με συλλόγους του εξωτερικού και ήδη υπάρχουν δύο σύλλογοι προερχόμενοι από το Βέλγιο που παρακολουθούν ζεστά την περίπτωση του δεξιού μπακ των «πρασίνων».

Πάντως τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να δώσουν δεν είναι πάνω από 400.000 ευρώ, ούτε αγγίζει το ποσό που ενδεχομένως να ικανοποιούσε τον Παναθηναϊκό, αλλά στην παρούσα φάση, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα «μπάλωμα» στις ανάγκες για ρευστό στα ταμεία της ομάδας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...