ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δώρο» Χριστουγέννων στη Σερβία, πρόβα για… ρεβεγιόν στη Βαλένθια

Ο εξάστερος έδωσε τις ευχές του για ευτυχισμένα Χριστούγεννα με το «διπλό» στο Βελιγράδι και... στρώνει το έδαφος για ένα ευτυχισμένο 2018 μέσω Ισπανίας.

«Δώρο» Χριστουγέννων στη Σερβία, πρόβα για... ρεβεγιόν στη Βαλένθια

Αποστολή εξετελέσθη στην τελευταία… διαβολοβδομάδα του 2017.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα εμπόδια της Μακάμπι και του Ερυθρού Αστέρα δίχως τον ηγέτη Καλάθη στη δωδεκάδα και με τον Παππά καταβεβλημένο από την ίωση που πέρασε. Οι εμφανίσεις του σε ΟΑΚΑ και Βελιγράδι μετέτρεψαν δύο ματς που στο μυαλό πολλών φάνταζαν ως «άθλοι» σε… γιορτινό παραμύθι.

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα βήμα μπροστά ελλείψει του Νικ, ανέδειξαν νέους πρωταγωνιστές, με τον Λεκαβίτσιους να παίρνει τη «μπαγκέτα» στο ΟΑΚΑ, την οποία έπειτα παραχώρησε στον Ντένμον, έχοντας παράλληλα ως βάση τον Τζέιμς Γκιστ, που διάγει την καλύτερή του σεζόν με το «τριφύλλι», βάσει συνεισφοράς και αριθμών.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 52.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βλέπει το τέλος του 2017 να πλησιάζει και χαμογελά, διότι μέσω της προσπάθειάς της, που απέδωσε καρπούς, βρίσκεται σε θέση ισχύος, μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης, μετά την ήττα της Φενέρ από τη Μακάμπι και ατενίζει αισιόδοξα το νέο έτος και τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν.

Ωστόσο, σε επίπεδο Ευρωλίγκας, μένει μια… υποχρέωση ώστε να κλείσει με ιδανικό τρόπο η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν. Στις 28 Δεκεμβρίου, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την παραπαίουσα, μα υπολογίσιμη, Βαλένθια, στο τελευταίο παιχνίδι τους στη διοργάνωση για το 2017 και παράλληλα του πρώτου γύρου για το «τριφύλλι».

Με αισιοδοξία και ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας αποκτήσει το… χριστουγεννιάτικο δώρο του από τη Σερβία, μετά το διπλό στο Βελιγράδι, ο εξάστερος θα μεταβεί στην Ισπανία για να «τσεκάρει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για ένα ακόμη καλύτερο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Ο διψήφιος αριθμός νικών (10) αποτελεί εχέγγυο για ένα γλυκό φινάλε έτους, ωστόσο ο αριθμός «11», τον οποίο οι «πράσινοι» θα πιάσουν εάν κατακτήσουν το τέταρτο «διπλό» τους στη διοργάνωση, είναι απείρως πιο… θελκτικός!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.