ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επαφή με τους Κλίπερς ο Τζέιμς

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Μάικ Τζέιμς, με τους Κλίπερς να έχουν ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.

Επαφή με τους Κλίπερς ο Τζέιμς

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/12), ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, έμαθε ότι δεν χωρά στο ρόστερ των Φοίνιξ Σανς οι οποίοι προχώρησαν μάλιστα στην αποδέσμευσή του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο παίκτης να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο NBA και με τις τελευταίες του εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να τον βρει και σύντομα.

Ήδη άνθρωποι των Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και έχουν ανοίξει ένα δίαυλο συζητήσεων με σκοπό τη συνεργασία τους, καθώς έχουν κενό στο ρόστερ τους στη θέση όπου αγωνίζεται ο Τζέιμς.

Παράλληλα με το ΝΒΑ, ενδιαφέρον για τον Αμερικανό γκαρντ, έχει προκύψει και από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Μπαρτσελόνα, ενώ και στο λογαριασμό του στο instagram έχει δεχθεί ένα καταιγισμό από σχόλιο Ελλήνων οπαδών του Παναθηναϊκού Superfoods, οι οποίοι του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα τους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως και να έχει, ο Τζέιμς έχει θέσει ως προτεραιότητα τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, αλλά όλες οι πιθανότητες ισχύουν, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις, αφού δεδομένα η προσθήκη στο ήδη πολύ καλό σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ, θα έκαναν πανίσχυρο το «τριφύλλι» σε μια χρονιά, όπου οι προσδοκίες διοίκησης και κόσμου, είναι μεγάλες για συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου και πολύ περισσότερο στην κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού, όπου και αποτελεί ευσεβής πόθος τόσο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και όλων των «πράσινων» οπαδών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.