ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο «κόλπο» και οι Κινέζοι για Τζέιμς (pic)

Τι αναφέρει το «τιτίβισμα» έγκυρου δημοσιογράφου από τις ΗΠΑ για τον Μάικ Τζέιμς.

Στο «κόλπο» και οι Κινέζοι για Τζέιμς (pic)

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά εδώ και λίγες ημέρες ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από τους Φοίνιξ Σανς.

Οι Κλίπερς ήταν αυτοί που, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του Τζέιμς, ο οποίος δέχεται… ασφυκτικό πρέσινγκ από την Κίνα!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μάρκ Στάιν, η Γκουανγκντόνγκ του Γιόνας Καζλάουσκας και του Γιν Γιανλιάν προσπαθεί να πείσει τον 27χρονο να αφήσει την αναζήτηση στο ΝΒΑ και να υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Κίνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του εκρηκτικού γκαρντ, ο οποίος έχει πάντως θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση μιας νέας προοπτικής στο ΝΒΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...