ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η νέα πρόταση για τον Μολέντο

Τι προσφέρουν στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με «τιτίβισμα» δημοσιογράφου.

Αυτή είναι η νέα πρόταση για τον Μολέντο

Η Ιντερνασιονάλ επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Ροντρίγκο Μολέντο, έναν ποδοσφαιριστή που από το περασμένο καλοκαίρι αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας από τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσίευμα στο Twitter προερχόμενο από την πατρίδα του 30χρονου αμυντικού, η «Ίντερ» ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό, χρησιμοποιώντας έναν όρο ως δέλεαρ για το ”ναι” των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, οι Βραζιλιάνοι προσφέρουν 300.000 ευρώ συν το ποσό των 100.000 ευρώ ώστε να πληρώσουν τα οφειλόμενα του Παναθηναϊκού προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσον αφορά τη δόση του Οκτώβρη. Η τελική απόφαση περνά από τα χέρια του Μολέντο, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 79.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/LucasCollar/status/946505452245913600

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...