ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό – Εμείς πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»

Στις δυσκολίες που συνάντησε ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στον Κολοσσό, στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό - Εμείς πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έπαιξε πολύ καλά και ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Η προσέγγισή μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, δεν επιστρέψαμε γρήγορα μετά την ήττα. Χάσαμε γρήγορα τη συγκέντρωσή μας. Έπαιξε εξαιρετικά ο Κολοσσός. Στο τέλος ήταν σκληρό το παιχνίδι σε κάθε φάση. Κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας».

Για τη διαιτησία: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες. Δεν θέλουμε να μιλάμε για τη διαιτησία και δεν θέλουμε να κάνουμε σχόλια. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δεν μπορείς να προβλέπεις τι γίνεται στο παιχνίδι».

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα καλή δουλειά. Είχαμε μια καλή χρονιά πέρυσι αλλά και φέτος έχουμε μια καλή θέση στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα καλά με τόσα παιχνίδια. Για μένα ως προπονητή, σημασία έχει πως είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά. Είναι σημαντικό να έχεις ευκαιρία για νίκη ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...