ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ MILLIYET

Πρόταση 500.000 ευρώ για Μολέντο

Κατατέθηκε επίσημη πρόταση για τον 30χρονο αμυντικό του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Πρόταση 500.000 ευρώ για Μολέντο

Συνεχίζει το «φλερτ» των Τούρκων με τον Ροντρίγκο Μολέντο και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «Milliyet», η Τράμπζονσπορ προχώρησε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, πραγματοποιώντας επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα έκανε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος έχει δημιουργήσει εξαιρετική εντύπωση στον προπονητή της ομάδας, Ρίζα Καλιμπάι.

Μάλιστα, η περίπτωση του Μολέντο επικράτησε εκείνης του Μποτία, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Τούρκοι: «Ο Τούρκος προπονητής έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, εξέτασε και τον Μποτία του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωση του Μολέντο κρίθηκε καλύτερη αγωνιστικά και πιο εφικτή οικονομικά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δημοσίευμα κλείνει με την πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός βλέπει θετικά την εν λόγω πρόταση, δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον Μολέντο που προτιμά την επιστροφή του στη Βραζιλία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...