ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

«Κερδίζεις, χάνεις ΠΑΟ δεν πειράζει…»

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Πάνω από 1000 οπαδοί ήταν δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στο τμήμα που περνάει δύσκολες μέρες.

«Κερδίζεις, χάνεις ΠΑΟ δεν πειράζει...»

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με μπλοκ του Μπέλου προηγήθηκε του Ολυμπιακού με 4-1. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός μείωσε σε 7-5 αλλά οι πράσινοι με πλασέ του Δρογκάρη πήγαν προηγούμενοι με 8-5 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Οι φιλοξενούμενοι όμως με 3 συνεχόμενους πόντους ισοφάρισαν γρήγορα γρήγορα σε 8-8.

Οι πράσινοι στη συνέχεια αντέδρασαν και προηγήθηκαν πάλι 3 πόντους, ύστερα από άσο του Δρογκάρη και πάλι. Ωστόσο, ο ΟΣΦΠ δεν άφηνε τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο σκορ και έτσι μείωσε και πάλι στον πόντο. Στη συνέχεια του σετ το τριφύλλι προηγούταν με 1 ή 2 πόντους  αλλά ο Ολυμιακός ισοφάριζε άμεσα. Ο ΟΣΦΠ στο τελευταίο κομμάτι του πρωτου σετ ανέβασε ρυθμό και προηγήθηκε για πρώτη φορά με 18-20.

To 20-22 των φιλοξενούμενων έγινε στη συνέχεια άμεσα 22-22 με άσο του Πανταλέοντα. Με τρομερό καρφί του Μπέλου οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 23-23 και το παιχνίδι πήρε… φωτιά. Το σετ πήγε στους έξτρα πόντους  και τελικά ο Ολυμπιακός το κατέκτησε με 26-28.

Ο Ολυμπιακός με φόρα από το πρώτο σετ προηγήθηκε με 0-3 με τον Παναθηναϊκό να αντιδρά και να μειώνει στον πόντο το σετ (6-7). Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6 πόντους (7-13) και έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Η διαφορά όμως έφτασε στην μεγαλύτερη ως το σημείο τιμή της (10-16) και η υπόθεση κατάκτηση του σετ άρχιζε να δυσκολεύει πάρα πολύ για το τριφύλλι. Ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι με τους πράσινους να φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν.  Τελικά ο ΟΣΦΠ πήρε το σετ με 16-25 και έκανε το 2-0 βάζοντας πάρα πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι στο τρίτο σετ του αγώνα μπήκαν πάρα πολύ δυνατά και μπόρεσαν να προηγηθούν με 3-1. Ο Ολυμπιακός όμως αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα. Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ ο Παναθηναϊκός πήγε μπροστά με 8-7. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και προηγήθηκαν με 11-16 βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση και του τρίτου σετ του αγώνα.  Τελικά οι πράσινοι ηττήθηκαν με 18-25 στο τρίτο σετ και γνώρισαν την ήττα από τον ΟΣΦΠ με 0-3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE