ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπέρδεμα με τον Βλαχοδήμο στο site της Μπενφίκα

Τι έγινε στην ιστοσελίδα της Μπενφίκα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Μπέρδεμα με τον Βλαχοδήμο στο site της Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει συμφωνήσει εδώ και τρεις μήνες με τη Μπενφίκα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το αν θα μετακομίσει άμεσα στην Πορτογαλία ή θα το πράξει το καλοκαίρι.

Οι «Αετοί» πάντως θέλησαν να στείλουν κάποιο… μήνυμα ( ; ) προσθέτοντας τον «Όντι» στη λίστα του ρόστερ στην ιστοσελίδα της ομάδας, ωστόσο λίγο αργότερα τον αφαίρεσαν, διατηρώντας τους γνωστούς υπόλοιπους γκολκίπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.