ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μέσα στον Γενάρη θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον του Παναθηναϊκού – Αυτά ισχύουν με Σισέ»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τον κρίσιμο Ιανουάριο του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις δικές του αντοχές, τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις, αλλά και τον... Σισέ.

«Μέσα στον Γενάρη θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Αυτά ισχύουν με Σισέ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τις ανάγκες της ομάδας: «Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο πρέπει κανονικά να φέρουμε τουλάχιστον δύο επιθετικούς και έναν χαφ. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα».

Για το τι σημαίνει ο Ιανουάριος για τον Παναθηναϊκό: «Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κριθούν  τα πάντα ως προς την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και το μέλλον του συλλόγου».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν έχω ακούσει πολλά για τον Γιάννη Αλαφούζο. Γνωρίζω βέβαια ότι ενημερώνεται για τα πάντα γύρω από τον σύλλογο».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς είναι δύσκολος αντίπαλος και έχει βελτιωθεί αισθητά στις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε ως την ομάδα – ουραγό της βαθμολογίας».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα νέα παιδιά: «Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα για τα νέα παιδιά. Είναι σημαντικός ο Γενάρης και αγωνιστικά και για το μέλλον. Η συμμετοχή των νέων παιδιών θα είναι οδηγός. Αν βρεθεί κάποιος επενδυτής θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση αυτή την στιγμή όμως αυτό που έχω ενημερωθεί είναι το μπάτζετ να είναι όχι σαν Παναθηναϊκός αλλά σαν ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Για να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις».

Πως μπορεί ο κόσμος να μπει στο πετσί του ρόλου; «Όταν αγαπάς κάτι στέκεσαι δίπλα του στις δυσκολίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όπως και να είναι, είναι ο Παναθηναϊκός. Εδώ θα δείξουν πραγματικά ποιοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Στα δύσκολα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η αγάπη».

Έχετε ζητήσει δώρα από τον Αη Βασίλη; «Νομίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολα αλλά θα πάνε καλύτερα. Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος αλλά το πλάνο αυτό θα είναι. Μπορεί εκείνο το νταμπλ να ήταν η αρχή της καταστροφής του. Μπορεί να πήρε ένα Κύπελλο αλλά αυτό να ήταν η συνέχεια της καταστροφής του».

Οι δικές σας αντοχές ποιες είναι; «Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Βγάζεις νευρικότητα, πίεση άγχος. Είναι φυσιολογικό είναι ανθρώπινο. Στα δύσκολα πρέπει να είσαι εκεί. Προτιμάμε να πολεμάμε και ας χάσουμε παρά να κρυφτούμε πίσω από την κουρτίνα όπως έκαναν κάποιοι άλλοι».

Ποια είναι η επόμενη δική σου μέρα; «Δεν μπορώ να κάνω μόνος μου συμβούλιο και να αποφασίσω. Πολλοί λένε ότι μου κάνει κακό. Δεν θα συμφωνήσω. Για μένα είναι μία εμπειρία. Όταν θα φύγω και καθίσω ήρεμα να σκεφτώ θα με βοηθήσει πολύ για το επόμενο βήμα. Σέβομαι πολύ αυτή την ομάδα, δεν θα πω ότι ήμουν Παναθηναϊκός από μικρός, όσο είμαι εδώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είμαι από μέσα μου έτοιμος να τα δεχθώ. Γι’ αυτό δεν λυγίζω όπως κάποιοι άλλοι. Είμαι έτοιμος για χαστούκια όπως αυτά στον ΠΑΟΚ και στη Λαμία. Όταν αγαπάς τον Παναθηναϊκό είσαι μαζί του και σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την Κυριακή. Θα του δώσουμε χαρές αλλά θα δεχθούμε και χαστούκια. Να έρθουν να είναι κοντά μας».

Υπάρχει θέμα με τον Σισέ; «Όχι. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πάρα πολλά αλλά όπως είναι η ομάδα δεν μπορούμε να πάμε σε τέτοιες επιλογές. Είναι ένας παίκτης που δέθηκε με τον κόσμο. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Το καλοκαίρι μας ζητήθηκε κάτι, το κάναμε. Στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Τώρα αλλάζει ξανά. Κάθε βδομάδα αλλάζει. Οι παίκτες που είχαμε δεν ήταν κακοί. Όμως στην ουσία δεν τους είχαμε. Ήταν μόνο το σώμα τους εδώ. Δεν τους κατηγορώ, επαγγελματίες είναι όμως όπως είναι η κατάσταση προτιμάμε να έχουμε παίκτες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...