ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραντεβού με τη FIFA για τις οφειλές!

Οι πράσινοι αναμένεται να συναντηθούν στη Ζυρίχη με τους ανθρώπους της FIFA, με σκοπό να πάρουν παράταση για την εξόφληση των οφειλών σε Κιέβο και Αμβούργο.

Ραντεβού με τη FIFA για τις οφειλές!

Οι πράσινοι έχουν στο μυαλό τους πέρα από τις προσφυγές των παικτών και τις προσφυγές των ομάδων, στις οποίες χρωστάνε χρήματα!

Πιο συγκεκριμένα το τριφύλλι θα συναντηθεί στις 11/1 με τους ανθρώπους της FIFA και θα ζητήσει πίστωση χρόνου για οφειλές προς τις Κιέβο (210.000 ευρώ από τον περσινό δανεισμό του Εμποκού) και Αμβούργο (350.000 από την μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αϊν και 50.000 από την μεταγραφή του Σουηδού στο τριφύλλι).

Τις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί στη Ζυρίχη ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου για την προγραμματισμένη συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή της διεθνούς συνομοσπονδίας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...