ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δε χάνει η Θέλτα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Δε χάνει η Θέλτα

Σε διάθεση… εορτών παραμένει το πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές. Δράση έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ με το ντέρμπι Τότεναμ – Γουέστ Χαμ, όπως επίσης και στο Κύπελλο Ισπανίας, απ’ όπου προκύπτουν προτάσεις. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η winmasters, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το 1Χ στο Βίγκο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Θέλτα – Μπαρτσελόνα, όπου επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 2.00. Πρώτο παιχνίδι του 2018 για αμφότερες τις ομάδες, όχι όμως για το πρωτάθλημα, αλλά για το Κύπελλο. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Μπαρτσελόνα στις 11 του μηνός, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα οι Καταλανοί έχουν το περιθώριο να προχωρήσουν σε αλλαγές. Η Θέλτα έκλεισε το 2017 με σπουδαίας σημασίας εκτός έδρας επιτυχία 1-3 επί της Λα Κορούνια, νίκη που ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σήμερα θα παραταχθεί με βασικούς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία έρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, τελευταία εκ των οποίων το εμφατικό 0-3 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Με πολλά νέα πρόσωπα οι Καταλανοί, θεωρούμε ότι η Θέλτα έχει ευκαιρία για να πάρει αποτέλεσμα, ποντάρουμε στο 1Χ.

Κερδίζει η Πορτιμονένσε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πορτιμονένσε – Μπελενένσες, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Πορτογαλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν ικανοποιούν με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους. Αμφότερες έκλεισαν το 2017 με χαμηλές «πτήσεις» και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρουν, έχουν μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), την ίδια στιγμή που η Μπελενένσες πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Θεωρούμε ότι η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, επιλέγουμε άσσο.

Χαμηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού για την Ευρωλίγκα, όπου επιλέγουμε Under 156.5 σε απόδοση 1.95. Ξεκίνημα δεύτερου γύρου στην Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται από μια κακή εκτός έδρας ήττα απ’ τη Βαλένθια στο φινάλε του 2017 (67-63), μόλις τη δεύτερη στα τελευταία 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ οι πράσινοι στο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου τελικά επικράτησαν 71-72, βρίσκονται πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Basket League, ενώ στην Ευρωλίγκα τους βρίσκουμε στην τρίτη θέση με ρεκόρ 11-4. Απ’ την άλλη, η Εφές είναι 15η με ρεκόρ 4-11, έχει όμως πλέον στον πάγκο της τον Αταμάν, ο οποίος έχει δώσει μια πιο αμυντική κατεύθυνση στη νέα του ομάδα. Οι πράσινοι είναι μια απ’ τις καλές άμυνες της διοργάνωσης, θεωρούμε ότι σήμερα το σκορ θα μείνει χαμηλά, ποντάρουμε στο Under 156.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE