ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Εφαρμογή του πλάνου βιωσιμότητας, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων»

Ανακοίνωση σχετικά με τις συζητήσεις που έγιναν σε Ζυρίχη και Αθήνα με τους πιστωτές, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Εφαρμογή του πλάνου βιωσιμότητας, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων»

Η «πράσινη» ΠΑΕ, ενημέρωσε πως οι πιστωτές έχουν ήδη στη διάθεσή τους, τις προτάσεις οικονομικής διαχείρισης και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που επέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο πλαίσιο των ενεργειών υλοποίησης του πλάνου οικονομικής εξυγίανσής της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις ενημέρωσης (οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Ζυρίχη και Αθήνα) αλλά και όλους τους συνεργάτες που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, με γνώμονα την ισότιμη διαχείριση όλων των συνεργατών της, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την αποστολή προτάσεων οικονομικής διαχείρισης σε αυτούς. Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην εφαρμογή του πλάνου διασφάλισης της βιωσιμότητάς του, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...