ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίσιμη ημέρα για Μολέντο: Τι ζητά ο Παναθηναϊκός, τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει εντός της ημέρας η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο. Ποιους παίκτες προσφέρει ως αντάλλαγμα ο ΠΑΟΚ, τι θέλει ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Κρίσιμη ημέρα για Μολέντο: Τι ζητά ο Παναθηναϊκός, τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ

Ζήτημα ωρών αποτελεί η οριστική λύση της υπόθεσης του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έχει στα «χέρια» του δύο προτάσεις, από ΠΑΟΚ και Ιντερνασιονάλ και καλείται να απαντήσει, αποδεχόμενος μια εξ αυτών.

Μέχρι τα μέσα της Πέμπτης, όλα έδειχναν ότι ο επόμενος σταθμός του Βραζιλιάνου θα ήταν η Ιντερνασιονάλ, καθώς ο 30χρονος αμυντικός είχε ως πρώτο στόχο την επιστροφή στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ωστόσο, το «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ άφησε «ανοιχτά» τα δεδομένα, με τον Μολέντο να περιμένει την πρόταση από Θεσσαλονίκη ώστε να αποφασίσει, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να προσφέρει cash ποσό, κοντά στις 700.000 ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα, τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη. Από την άλλη μεριά, οι «πράσινοι» αξιώνουν 1.3 εκατ. ευρώ, για να καλύψουν το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η πρώην ομάδα του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, το αργότερο έως αύριο, όταν και θα γίνει γνωστή η απόφαση του Μολέντο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.