ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Όλο και πιο κοντά στην Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο

Πλησιάζει στην Ιντερνασιονάλ ο Ροντρίγκο Μολέντο. Έρχεται στην Ελλάδα απεσταλμένος των Βραζιλιάνων για τις διαπραγματεύσεις.

Όλο και πιο κοντά στην Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ, βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα το επιβεβαίωσε και στους συμπαίκτες του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Κορωπί.

Η Ιντερνασιονάλ μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απέστειλε υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον έμπειρο στόπερ, στο οποίο ο Μολέντο έχει υπογράψει για να ενταχθεί στο ρόστερ της από το προσεχές καλοκαίρι ως ελεύθερος. Πάντως πάνω στο προσύμφωνο υπήρξε και σημείωση κάτι που σημαίνει πως δεν δεσμεύει τον παίκτη σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος άλλος σύλλογος που να καλύπτει τόσο τις απαιτήσεις του παίκτη όσο και του «τριφυλλιού». Πάντως ο Μολέντο θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς επικαλείται σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Σε ενίσχυση όλων αυτών μάλιστα, υπάρχει και δημοσίευμα από τη Βραζιλία που αναφέρει πως εκπρόσωπος της «Ίντερ» θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, ώστε μετά από συζητήσεις που θα έχει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός του Ροντρίγκο Μολέντο και να κλείσει η υπόθεση με το μεγαλύτερο όφελος και για το «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα το δημοσίευμα της «Globe Sports» συνοδεύεται και από δήλωση ανθρώπου της Ιντερνασιονάλ που επεσήμανε πως: «Έχει ταξιδέψει δικηγόρος μας στην Ελλάδα σήμερα. Έχει ήδη υπογραφεί προ-σύμφωνο και έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις. Αυτό θα μεταφέρουμε στον Παναθηναϊκό, ότι έχει γίνει ήδη επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Ο Μολέντο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο θα επιδιώξουμε να τον αποκτήσουμε από τώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.