ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχει απορρίψει την Οσμανλίσπορ ο Μολέντο

Τι συνέβη με το ενδιαφέρον της Οσμανλισπόρ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό και γιατί δεν προχώρησε περαιτέρω η υπόθεση.

Έχει απορρίψει την Οσμανλίσπορ ο Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο είχε καταστήσει σαφές στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν θα ακολουθήσει την οδό της προσφυγής και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον σύλλογο, φέρνοντας κάποια αξιόλογη πρόταση.

Το γεγονός αυτό κινητοποίησε αρκετούς συλλόγους από το εξωτερικό, οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον θηριώδη Βραζιλιάνο μπακ, ωστόσο στο τέλος της «κούρσας» έφτασαν μόνο οι Ιντερνασιονάλ και ΠΑΟΚ, που διεκδικούν την υπογραφή του.

Αντίθετα, εκτός νυμφώνος έμεινε από νωρίς η τουρκική Οσμάνλισπορ. Οι γείτονες, αντίθετα με τα όσα γράφτηκαν περί εισόδου τους στο «παιχνίδι» για τον Μολέντο, δεν έκαναν προσφάτως κίνηση, αλλά στο κοντινό παρελθόν, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να απορρίπτει την εν λόγω προοπτική.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Οσμανλισπόρ διεκδίκησε τις πιθανότητές της, αλλά δεν είχε ισχυρά διαπραγματευτικά «χαρτιά», από τη στιγμή που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος, γεγονός που μέτρησε εν πολλοίς στην τελική απάντηση του Μολέντο, ο οποίος αρνήθηκε την προοπτική αυτή, με το θέμα να έχει κλείσει πριν καν φύγει το 2017.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...