ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Κρίσιμη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο οι εκδικάσεις των προσφυγών, με τους «πράσινους» να αναζητούν λύσεις ώστε να μην υπάρξουν κυρώσεις.

Κρίσιμη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» εισήλθαν σε μια δύσκολη και συνάμα απαιτητική εβδομάδα, εντός της οποίας καλούνται να βρουν άμεσες λύσεις προκειμένου να διευθετηθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω των προσφυγών που έχουν κατατεθεί από πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εκδικαστεί μια… ντουζίνα υποθέσεων, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά λύσεις ούτως ώστε να αποφύγει τις βαριές κυρώσεις που έπονται, σε περίπτωση τιμωρίας. Σήμερα, Δευτέρα, το «τριφύλλι» έχει να αντιμετωπίσει τις υποθέσεις των Νίκλας Χουλτ, Μλάντεν Πέτριτς, Στέργου Μαρίνου και Νίκου Σπυρόπουλου.

Έπειτα, σειρά παίρνουν οι πιο «βαριές» υποθέσεις, αυτές των Εσιέν, Βέμερ, Λέτο και Τοτσέ, οι οποίες θα εκδικαστούν την Τετάρτη. Τέλος, την Πέμπτη θα «τρέξουν» δικαστικά οι υποθέσεις των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.