ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Οι τρεις νέες «καυτές» παρουσίες στο Survivor 2! (pics)

Πρόκειται για δύο τραγουδίστριες και μία αθλήτρια, όλες τους... επικίνδυνα καυτές! Δείτε τις φωτογραφίες.

Οι τρεις νέες «καυτές» παρουσίες στο Survivor 2! (pics)

Τρία νέα ονόματα γυναικών που θα μπουν στην ομάδα των Διασήμων του Survivor 2 αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα της εκπομπής «ΕΔΩ» του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια, στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να μπουν η αθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα και οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου και Ξένια των REC.

Όπως φαίνεται, η λίστα των Διασήμων κλείνει σιγά σιγά, καθώς μέχρι στιγμής έχουμε έξι γυναίκες. Στις τρεις παραπάνω προστίθενται οι Όλγα Φαρμάκη, Μαρία Σαμαρίνου, που έχουν ανακοινωθεί στο “ΕΔΩ”, αλλά και η Ελένη Χατζίδου, την οποία αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην “Φωλιά των Κου Κου”.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, βέβαια, τονίζει συνεχώς ότι παρά το γεγονός ότι τα ονόματα είναι επίσημα, τίποτα δεν είναι σίγουρο, τουλάχιστον μέχρι να πατήσουν το πόδι τους στην… άμμο.

Ιδού η Κατερίνα Δαλάκα

https://www.instagram.com/p/BapK7ANBp0S/

Ιδού η Ελευθερία Ελευθερίου

https://www.instagram.com/p/BX-3zKcH55T/

https://www.instagram.com/p/Ba3UjFLn2Fk/

https://www.instagram.com/p/Baz8lztHfVt/

Ιδού και η Ξένια των REC

πηγή: sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.