ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριακή η κατάσταση: Δεν «βγαίνουν» τα εξόδα με Λαμία και για τη διαμονή στη Λιβαδειά

Τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια και ως εκ τούτου υπάρχει δυσκολία κάλυψης ακόμη και των λειτουργικών εξόδων για τα δύο επικείμενα ματς του συλλόγου.

Οριακή η κατάσταση: Δεν «βγαίνουν» τα εξόδα με Λαμία και για τη διαμονή στη Λιβαδειά

Τα δεδομένα που αφορούν την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, καθώς το ταμείο είναι… μείον, γεγονός που θέτει αρκετά εμπόδια ακόμη και για την κάλυψη βασικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», υπάρχει δυσκολία κάλυψης των λειτουργικών εξόδων για τη σημερινή αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Λαμία, όπως και στο ζήτημα της διαμονής της αποστολής στη Λιβαδειά, για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.