ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Συμφωνία Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για Μολέντο

Επήλθε συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο Μολέντο. Δανεικός για έξι μήνες στην Τούμπα ο Βραζιλιάνος, Κάτσε και Κωνσταντινίδης στον Παναθηναϊκό.

Συμφωνία Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για Μολέντο

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά τον Ροντρίγκο Μολέντο, με τη συνάντηση των δύο πλευρών να έχει ως αποτέλεσμα την προφορική συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου στην Τούμπα, έως το καλοκαίρι του 2018.

Αντίθετο δρομολόγιο, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσουν οι Εργκούς Κάτσε και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, οι οποίοι αποτέλεσαν μέρος της συμφωνίας και θα ενταχθούν στον Παναθηναϊκό ως δανεικοί για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal, είναι οι υπογραφές οι οποίες αναμένονται άμεσα, ούτως ώστε να κλείσει το σήριαλ που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.