ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πάει για δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Μολέντο – Σήμερα το ραντεβού

Παραμένει ανοιχτή η πιθανότητα μετακόμισης του Βραζιλιάνου αμυντικού στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού Διαμαντόπουλου - Μίχελ.

Πάει για δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Μολέντο - Σήμερα το ραντεβού

Το σήριαλ που αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ροντρίγκο Μολέντο καλά κρατεί, αλλά δεν αποκλείεται να βαδίσει προς ολοκλήρωση εντός των επόμενων ωρών, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει δυναμικά στο προσκήνιο για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ και στον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι υπάρχει στον ορίζοντα η περίπτωση εξάμηνου δανεισμού του στην Τούμπα, γεγονός που θα συζητηθεί απόψε, μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού και την πιθανότητα εύρεσης κάποιας λύσης ώστε να προχωρήσει το deal, με την πιθανότητα δανεισμού του να «πέφτει» και εκείνη στο τραπέζι των συζητήσεων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.