ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Σάλος με Ελληνίδα παίκτρα ριάλιτι! Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της! (pic)

Γυμνός εφιάλτης για την πρώην παίχτρια γνωστού ριάλιτι.

Σάλος με Ελληνίδα παίκτρα ριάλιτι! Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της! (pic)

Αφορμή στάθηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει στα social media στην οποία φαίνεται, η κοπέλα να είναι ολόγυμνη στο πίσω κάθισμα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Αυτοί που έχουν διαρρεύσει τις φωτογραφίες υποστηρίζουν ότι αφορούν στην γνωστή ξανθιά παίχτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγνώρισαν το καλλίγραμμο σώμα της όμορφης ξανθιάς, η οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στην τηλεοπτική της παρουσία στο ριάλιτι κι έκανε συχνά σέξι εμφανίσεις.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE