ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

Σε εξέλιξη το ραντεβού με ΠΑΟΚ για Μολέντο

Τα λένε αυτή την ώρα Διαμαντόπουλος και Μίχελ για την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο. Αυξημένες οι πιθανότητες δανεισμού του Βραζιλιάνου στον ΠΑΟΚ.

Σε εξέλιξη το ραντεβού με ΠΑΟΚ για Μολέντο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να θέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων την περίπτωση του δανεισμού του 31χρονου αμυντικού στον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, με τους Θεσσαλονικείς να προσφέρουν τους Κάτσε – Κωνσταντινίδη ως αντάλλαγμα. Η περίπτωση αυτή κερδίζει έδαφος, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.

Ο Μολέντο είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο, ωστόσο η άρνηση των Βραζιλιάνων να προσφέρουν χρήματα στον Παναθηναϊκό ως μέρος της συμφωνίας για τον ποδοσφαιριστή, οδηγεί την υπόθεση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2018.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.