ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ... ΚΑΙΝΕ

Εκδικάζονται σήμερα οι υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω οι δύο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα. Στις 15:00 η εκδίκαση, ψάχνει χρήματα ο Παναθηναϊκός.

Εκδικάζονται σήμερα οι υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Ίσως οι πιο κρίσιμες υποθέσεις (μέχρι τις… επόμενες) για τον Παναθηναϊκό και τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές του είναι οι σημερινές με τον Στάθη Ταυλαρίδη και τον Ράσμους Τελάντερ. Οι δύο πρώην κεντρικοί αμυντικοί έχουν κάνει πίσω αρκετές φορές όσον αφορά τα χρήματα που τους οφείλονται, αλλά πλέον φαίνεται να έχουν φτάσει στα όριά τους και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλος και άμεσως.

Αν δεν βρει χρήματα για να δώσει σε Τελάντερ και Ταυλαρίδη, τότε η πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών θα είναι πιο ορατή από ποτέ άλλοτε. Και πόσα χρειάζονται; Ο Τελάντερ θέλει 100.000 ευρώ για να αποσύρει την καταγγελία, ενώ άλλες 97.000 ευρώ ζητάει ο Ταυλαρίδης.

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του προς τους πιστωτές ζητάει την αποπληρωμή σε 40-45 δόσεις με την πρώτη δόση τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Μάλιστα, όσοι έχουν οφειλή πάνω από 100.000 ευρώ να εξοφληθούν σε βάθος διετίας και τριετίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους σε πρώτη φάση τους Τελάντερ και Ταυλαρίδη και μένει να δούμε τι θα προκύψει σήμερα το μεσημέρι και αν τα μαντάτα θα είναι δυσάρεστα για τον σύλλογο, που εκπέμπει… SOS.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.