ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα φημολογία για Τζέιμς

Εκ νέου στο προσκήνιο το όνομα του Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό. Ποια τα δεδομένα, τι ισχύει στην υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ.

Νέα φημολογία για Τζέιμς

Η έντονη κινητικότητα που υπήρξε στα προφίλ του Μάικ Τζέιμς στα social media, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα, πυροδότησε φήμες περί «φλερτ» του 27χρονου Αμερικανού με το «τριφύλλι», με στόχο την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς έχει τεθεί προς διερεύνηση στους κόλπους του «τριφυλλιού», με τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί να κάνουν λόγο για επαφές του καλαθοσφαιριστή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεδομένου του υπάρχοντος στάτους του Αμερικανού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από το Φοίνιξ, δεν έχει βρει ακόμη συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ως τώρα δεν μπορεί να φανεί το οτιδήποτε με σιγουριά, καθώς ο «καπνός» μπορεί να υπάρχει, κρίνοντας από τις τελευταίες… πράσινες αντιδράσεις του Τζέιμς στα social media, αλλά μένει να φανεί πρωτίστως εάν θα υπάρξει και «φωτιά» από πλευράς Παναθηναϊκού και κυρίως από τις προθέσεις του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος κατέχει τα «κλειδιά» για το ρόστερ της ομάδας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, για τον Τζέιμς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Μπαρτσελόνα, με τους «Μπλαουγκράνα» να βλέπουν στον Αμερικανό γκαρντ τον καταλληλότερο αντικαταστάτη για τον Φιλ Πρέσι. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Μundo Deportivo», ο σύλλογος δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση εάν δεν αποδεσμευτεί από το βαρύ συμβόλαιο του Ράις (που οδεύει για την Κίνα), έτσι ώστε να ανοίξει χώρος -κυρίως στο διαθέσιμο μπάτζετ- για τον Τζέιμς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.